ceremoniamester

2014. szeptember 19., péntek

Egy esküvő 8 éve, ami embereket tett boldoggá és családokat alapított

Sajnos nagyon sok teendőnk volt az elmúlt napokban, de egy nagyon fontos eseményről még utólag is írnom kell.

2006. szeptember 16.-a.

Úgy indult, ahogyan ilyenkor szokás, egy pár - Sziszó és Tibi - megkeresett egy esküvőszervezőn keresztül, hogy lenne egy nagy buli, amit koordinálni kellene. Elvállaltam, mert szimpatikusak voltak!Akkor még nem tudtam, hogy ez lesz az esküvő, amely örökre megváltoztatja az életemet, sok más emberééhez hasonlóan.

Rendben sikerült levezényelni az egész bulit, amúgy életem egyik legjobb esküvőjeként emlékszem még ma is rá (Jager fogyasztás maximumon, He-os lufizgatás a vacsinál, kajakos lányok vőlegényrablása és még sorolhatnám) PERFECT volt, azaz igazi Nagykönyves. 

Ekkor találkoztam Vikivel (aki tanúként funkcionált) és határoztam el, hogy meghívom egy kávéra pár nappal később.
Igen ez már 8 éve volt! Azóta már Sziszó és Tibi 2 nagy gyermekkel élik mindennapi életüket teljes boldogságban. És eljött az idő, hogy megköszönjem nekik, hogy felkértek ceremóniamesternek az esküvőjükre hiszen, nekem a legtöbbet adták - a lehetőséget. És ez a lehetőség mára már egy  CSALÁD (Viki és Bence). Persze barátokat is kaptunk a személyükben (meg persze a Feeling együttes és Petya személyében is), akikkel mindig jó találkozni és beszélgetni!
És nagy öröm, hogy a gyermekeink is boldogan tudnak egymással játszani újra és újra!

Boldog házassági évfordulót és még egyszer KÖSZI!!