ceremoniamester

2013. október 9., szerda

2013-as esküvői szezon új felfedezetjei:HELYSZÍN

Ebben az évben sikerült nagyon sok új helyszínre eljutnunk. Bejártuk magyarország jó részét és az ahogyan szokott lenni a "szomszédban találtuk meg a legjobbat". Gödön élünk és első alkalommal látogattunk el a gödi Nemeskéri-Kiss Miklós Kúriába esküvő levezénylése céljából. Voltak bizony elvárások, hiszen ismertük közvetve a "konyhájukat"! Előzetes információink is voltak a helyet illetően, hiszen a kúria vezetőségében váltás következett be és folyamatos fejlődés tapasztalható a rendezvényeket illetően. És mit ne mondjak igazán jót tett a helynek, hiszen egy jól sikerült esküvő a legjobb reklám ebben a szakmában. A jelenlegi vezetése a kúriának, pedig mindent megtesz, hogy ez így is legyen.
Na és lássuk, hogy miért tökéletes helyszín egy esküvőhöz a vendégek és egy gyakorlott ceremóniamester szempontjából:
Csodálatos helyszín, gyönyörű ősfás parkkal, ahol kiváló kép és videó anyag készülhet.
Az ételek nagyon ízletesek és hatalmas adagokban kerülnek az asztalokra. Minden igényt kielégítve, hiszen különösen figyelnek a különleges ételeket igénylő (vegetáriánus, liszt, tej érzékeny vagy éppen diétázó) vendégekre.
A felszolgálás gyorsan, pontosan, udvariasan és szervezetten megy.
Van lehetőség kinti szertartásra (a kertben) és eső esetén van egy csodálatos "B" verzió is, amely különlegessé teheti a szertartást.
A termek igényesen és korhűen vannak berendezve.
A szomszédban szálloda működik, így a vendégek elhelyezése is megoldott.
És egy forró nyári napon jó ha van működőképes központi klíma!
Összefoglalva itt a minőség lényeg és nem a mennyiség, hiszen egyszerre egy esküvőt szoktak csak lebonyolítani a helyszínen. Számomra, mint szolgáltatói szempontból fontos szempont a rugalmasság, amit sajnos nem minden helyen kapok meg a helyszínekről.
Számomra tökéletes esküvői helyszín, ahol a párokért vannak, tehát aki nem hiszi járjon utána!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése