ceremoniamester

2013. október 17., csütörtök

2013-as esküvői szezon felefedezettjei: Video-Portfolio

Az idén majdnem minden esküvőn találkoztunk "esküvői videóssal", ami néha megkönnyítette a dolgokat, de néha meg is nehezítette. Nagy öröm volt, amikor összefutottunk újra egy rég nem látott kollégával, Spiller Karesszal. Ilyenkor mindig megy az agyalás, hogy mikor is találkozhattunk, de itt mindketten emlékeztünk egymásra, ez felér néha egy biztosítással!:) Mert ugyebár az ember gyorsan elfelejti azokat az embereket akikkel nem könnyű együtt dolgozni, meg azokat is akik néha egész este a szakmai múltjukat próbálják nekem bizonygatni.Aki ismer bennünket, tudja nálunk a referencia, a rugalmasság és az emberi kapcsolat az első. Visszatérve, gyorsan visszaugrottunk a régi kerékvágásba és dolgoztunk ezerrel. Az est folyamán folyamatosan figyelem (forog a fejem, mint R2D2-nak) a többi szolgáltatót, hiszen teljes összhangban kell dolgoznunk. És hát látni, hogy vannak akik rögzítenek és vannak akik alkotnak. Még pedig maradandót!
Az esküvő után nem sokkal meg is kaptuk a pártól a videó anyagot.Háát igen!Megnézve a kész anyagot a Viki (több mint 12 éves tv-s szerkesztői szakmai múlttal) is kijelentette:a Karesz nagyon jó!!
Így szeretném Kareszt a párok figyelmébe ajánlani, aki úgy gondolja, hogy szeretne egy igényes esküvői videót. Felkészült, rugalmas, rendelkezik megfelelő technikai háttérrel és szereti amit csinál.Öröm vele dolgozni.

Egy kis kitérő a végére, hiszen Andi és Balázs esküvőjét, követően újra összefutottunk egy esküvőn, ahol a Karesz már a tanú szerepét töltötte be, de hiszik vagy nem, nem bírta ki aznap sem a szenvedélye nélkül. Kerestem, hiszen egy esküvőn sűrűbben van szükség a tanukra és hát mit látok:kölcsönkért egy fényképezőt, hogy tudja rögzíteni az eseményeket a barátja esküvőjén!:)
Ő az a típus ha választani kellene egy pohárköszöntő és egy év folyamatos (megállás nélküli)kamerázás közül, akkor az utóbbit választaná!:)
 
Munkái:
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése