ceremoniamester

2010. november 2., kedd

2010. szeptember 25. Adél és Zoli

Helyszín:Balatonfüred és Balatonarács (95 fő)

Szertartás:polgári és református szertartás

Polgári szertartás:Szűk családi körben.

Templomi szertartás:Balatonarácsi református templomban.
A lelkész nagyon szépen és érthetően prédikált. A szertartás elég tartalmas és jól felépített volt.A környezet gyönyörű és leírhatatlan ezért inkább teszek fel egy képet róla.

Összeségében:10 pont

Étterem:Astoria Hotel.Igényes környezetben található hotel szépen berendezve, bár a szálló szobáit belülről nem láttam.A felszolgálás és az ételek minősége rendkívül kiváló volt.A svédasztalos elgondolást nagyon jól sikerült megvalósítani , így a vendégek elégedettek lehettek a változatos és különleges ételekkel.Az étterem egy nagy és több kisebb helységre van osztva.Így egy kicsit el voltak különítve a vendégek.

Összeségében:9 pont


Zene:Horvai Balázs
Ügyesen megoldotta a korosztályok közötti különbségeket és nagyon jó bulit sikerült összehoznia.Változatos slágerek, jó technika jellemezte.Jó lehet összhangban dolgozni vele.

Összességében:9 pont

Fotó:Fotó Molnár:Várom a képeket!!

Egy újabb jól sikerült esküvő, bár az előzményeket elnézve nem hittem volna.Az esküvőt esküvőszervező segítségével szervezték, amely kicsi káoszt okozott a gépezetben.Erről egy egész bejegyzést fogok írni hamarosan. A pár nagy jól érezte magát a saját esküvőjén és a vendégek is igazán jól mulattak. Szeretném megköszönni a közreműködők segítségét!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése