ceremoniamester

2010. május 10., hétfő

2010. május 08. Bogi és Jenő

2010. május 08.
Bogi és Jenő
Helyszín: Budapest
Szertartás:Csak templomi!
Békásmegyeri református templom.A lelkész úr fiatal és rugalmas.A templom egyszerű és gyönyörű kb. 150 fő simán befér.A prédikáció a házaséletről szólt, tartalmas és összefüggő.
Sőt még a Gospel kórus szereplését is megengedte, ami nagyon jó volt mert kicsit jobban feldobta a násznépet.Hátrány:rizsszórás és sziromszórás csak kapun kívül.
Összességében:9
Étterem:Római part, Alfa Art Hotel 70 fő
Gyönyörű környezet, szép étterem belső.Gyors, pontos, rugalmas felszolgálás.Az étel bőséges és ízletes.Szálláslehetőség van és egész olcsó!Hátránya:Van két oszlop ami a terem közepén van és rossz asztalleosztás esetén zavaró lehet illetve néha szólnak hogy ha túl hangos a zene (gondolom a szállóvendégek miatt)!A pár szerint egy kicsit vastagabban fogott a ceruza.
Összeségében8.5
Zenekar:Alfa Band (3 férfi+1 női hang)
Pörgős blokkokat zenéltek kb 1óra 20 perc /blokk időtartamban.Változatos zenét játaszanak és jól alkalmazkodnak.Jó fejek és közvetlenek.Fénytechnikával is rendelkeznek.Az utóbbi időben sokat fejlődtek, érezni lehet a buli feelinget.Jó az angol kiejtés!!
Összeségében:9
Fotográfus:Szabó Ivett.Már dolgoztunk együtt.Az ország egyik legjobb fotósa.Gyönyörű képek,rengeteg utómunka.Rugalmas és gyors.Vele igazán lehet dolgozni, jól fel tudja oldani a párt.A képek igazán tökéletesek!!A pár mintha egy katalógusban szerepelne, de úgy, hogy megtartják a természetességüket!
Összeségében:10!
A fiatalok nagyon jól érezték magukat, vették a poénokat, rengeteget táncoltak!A násznép a 2010 egyik legjobb társasága.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése