ceremoniamester

2010. május 25., kedd

2010. május 22. Rita és Sanyi

Helyszín: Budapest III. ker Udvarház étterem

Létszám: 108 fő

Szertartás:Templomi (Rózsák tere Görög kat)

Szertartás:Szerintem az egyik legszebb és leghangulatosabb görög kat. templom.A belseje csodálatos, a külső része viszont nem a legszebb.Kb 120 főre ideális.45 perces szertartás.
A tisztelendő úr nagyon szépen prédikált, látványos és tartalmas volt a szertartás.A szeretetről, a két ember egymáshoz való viszonyáról, illetve az együttélésről beszélt.
Fiatal volt az atya és igazi vidéki ember (pici tájszólás), és szívből beszélt.
Néha kicsit gyorsabban beszél (de érthető).

Összességében:9 pont

Étterem:III. ker Udvarház étterem 108 fő
A kilátás szerintem Budapesten itt a leggyönyörűbb.A nagyobb terem volt ízlésesen megterítve.
A vacsora nagyon jó volt (minden étel időre kész és meleg)!A leves friss zöldséggel és finom hússal volt megpakolva. Aki még nem evett igazi mátrai borzast azt csak arra tudom bíztatni, hogy itt megteheti.Az ízvilág nagyon jó, én azt mondanám hogy rendkívül házias.Az adagok elég nagyok!!A marhapörkölt meg volt rendesen főzve és a sztrapacska is ízletes volt.A párolt zöldség annak aki nem szokot sózni, kissé sós volt.
Éjfélkor minden sült visszakerült és a káposzta is ízletes volt!
A felszolgálók gyorsak, nagyon rugalmasak és segítőkészek voltak (nem nyafogtak és mindent megoldottak)!
A pár szerint pontos volt az elszámolás!

Előny:igazi esküvői helyszín, rövidital és bor bevihető
Hátrány: Az ültetésnél és a helyszín berendezésénél figyelni kell a helyszín sajátosságaira és szerintem a terem 120 főre ideális.A zenekar hangosítását előre fel kell mérni, mivel a terem nyeli a hangot!!
Összeségében:9,5 pont

Zenekar:Feeling együttes.
Velük mindig jó együtt dolgozni, igazán tudnak zenélni és hangulatot csinálni!
Köszönöm a munkát!
Összességében:10 pont

Fotó:Sorok Péter
Már láttam a polgári képeket!Így:Lelkes fiatal fotós, jó technikával.Kreatív, művészi és látványos képeket készít.Nem utolsó sorban nagyon közvetlen és jó fej!
Összességében 10 pont


Videó:Németh Péter:Még várom az anyagot!

Sikerült újra barátokra találni!Nagyon jól éreztük magunkat az esküvőn és örülünk, hogy részese lehettünk ennek a csodálatos napnak. Családias volt a légkör, ami a pohárköszöntőknél (igazi apai köszöntő-az eddig hallott legszebb!!) igazán érezhető volt.A barátok is igazán fantasztikusak és kreatívak voltak!Gyönyörű este volt!!

2 megjegyzés:

  1. Egy évvel ezelőtt még nem gondoltuk volna, hogy az ember a saját esküvőjén ilyen önfeledten tud mulatni. De nálunk így történt. Vagy, ahogy 5 éves keresztfiúnk mondta a lagzin: „most éreztem magam valaha a legjobban”. Mi is :)

    Vikinek és Andrásnak ebben nagyon nagy szerepe volt. Az első perctől fogva nagyon sokat segítettek, elláttak minket jó tanácsokkal és ötletekkel. Hála nekik a nagy napon minden gördülékeny volt, és az egyedi játékok igazán nagy sikert arattak a násznépnél is.

    De ami még ennél is fontosabb, bennük nagyon jó barátokra találtunk.

    A 10-ből nekik 20 pont jár! Köszönjük!

    VálaszTörlés
  2. Kedves András!

    Nagyon hasznos az oldal, a sok információ. Az Udvarház étteremmel kapcsolatban kérdezném, hogy a 120 főre ideális alatt azt érted, hogy a 108 főre túl nagynak bizonyult? 80-90 főnél szerinted be lehet lakni a termet? Nagyon tetszik a helyszín, de pont a nagy terem bizonytalanít el.

    Előre is köszönöm a válaszodat.

    VálaszTörlés