ceremoniamester

2011. február 2., szerda

Zenekar ajánló IV.

Most néhány olyan zenekart említenék meg akikkel az évek folyamán találkoztam és az adott esküvőn nagyon jó hangulatot teremtettek.

1. Black Magic Band

Igazi élő zenét játszó 5 fős együttes, akik rendkívül jó hangulatot tudnak teremteni. Könnyű velük együtt dolgozni , mert nagyon rugalmasak.Felváltva énekelnek így jól lehet érezni a változatosságot a zenéjükben.

2. Alpha Band

Az együttessel már kétszer is találkoztam. Nagyon pozitív, hogy rengeteget fejlődtek a 3 év alatt. Sokkal előnyösebb számukra az 5 fős felállás.Az utolsó esküvőn igen jó hangulatot teremtettek és kihasználták a vendégek zenére való éhségét.

3. Black Velvet

Jól összeállított és igen jól menedzselt együttes.Nagyon profik és elég változatos zenéket játszanak. Rugalmasak főleg party jellegű esküvőkre javasolnám őket. Technikailag jól felszereltek. Többfajta felállásban lehet őket választani.

4. Cascade Music Jam

4-5 fős felállásban is zenélnek. Nagyon lelkes zenészekről van, akik szeretnek és tudnak szórakoztatni és a legfontosabb, hogy mindezt élőben teszik. Az esküvőn érezni lehetett a buli feelinget és bármit képesek eljátszani.
5. Zsola és a Vadorchideák

Egy más stílus!Jazzzzzzz. Nem bírtam elképzelni, hogy milyen egy esküvőn egy igazi jazz zenekar!Háát ki kell próbálni, de csak velük.Eszméletlen hangulat kerekedik!
És ha az itt felsorolt zenekarok egyike sem felel meg akkor:
DJ!!

Egyetlen Dj van akivel találkoztam az esküvői pályafutásom alatt és a munkáját igényesnek tartottam:
DJ Bruno!

Remélem sok házasulandó talál itt jó megoldást az esküvőjére!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése