ceremoniamester

2010. július 15., csütörtök

2010. július 03. Nóri és Robi

Helyszín:Nőtincs, Vác (Forte étterem)

Létszám:146 fő

Szertartás:Nőtincs (kihelyezett polgári és templomi)

Szertartás:
Polgári:Gyönyörű helyen megálmodott szertartás volt a pár elképzelése.A nőtincsi tó partján egy szép fedett részen valósult meg.Sajnos az egész varázsát elrontotta a hangosítás.A bevonuló zene nem működött a hangosító pedig közölte, hogy mivel fúj a szél, nem lehet majd érteni az anyakönyvvezető beszédét.Így az ünnepi beszéd egyáltalán nem volt hallható a násznép számára.

Össszeségében:4 pont (hangosítás miatt), amúgy 8 pontot adtam volna.

Templomi szertartás:Helyszín a nőtincsi templom, ami kicsit kicsi volt 160 főre.A szertartás összefogott, bár helyenként belekerült néhány külső dolog.A szertartást pozitív irányba terelte a kórus meglepetésműsora.

Összességében:9 pont

Étterem:Vác Forte étterem lakodalmas háza.

Nagyon nehéz írni amikor ehhez hasonló összehasonlítást kell végezni.Sajnos egy 4 csillagos éttermet lehetetlen összehasonlítani egy falusi vendéglővel, de hibákat és a pozitívumkat ki kell emelni.
A hely nem éppen a legrugalmasabb, főleg ha egyszerre több esküvő is van.A felszolgálók nagy része teljesen kezdő, így elég nagy összevisszaságot lehet tapasztalni (be kell segíteni a felszolgálásban és a sütemények csomagolásában!)Az étel a vendégek szerint nagyon jó volt, bár a szolgáltatók csak a vacsora végén kaptak enni, úgy hogy nekem kellett töbször szólni ez ügyben.A süteményeket csak 22.30-kor kezdték kihordani az asztalokra, amikor már többször megemlítettük nekik.Pozitívumként említeném meg, hogy a díszítés és a terítés elég szép volt.

Összességében:6 pont

Zenekar:Derby együttes.4 férfi+1 énekesnő, bár nem ebben a felállásban szoktak zenélni.Érezni rajtuk, hogy már jó néhány esküvőt megcsináltak, de sajnos ez nem az előnyös oldaluk.A mulatós elfogadható volt , de 60-70 -80-as évek slágerei nem jöttek olyan jól be.Ők már megszokásból zenélnek, ami még a vidéki lagzikon jó, de azon túl már nagyon kevés.

Összességében:6 pont.

Fotó:Rádlerné sz. Bogi:Várom a felvételeket!

Videó:Vincze Dávid:Szintén!

Összeségében nem volt rossz esküvő, sőt a visszajelzések szerint a vendégek oltári jól érezték magukat.A szolgáltatóknál hiányzott az összhang főleg a zene-ceremóniamester és étterem-ceremóniamester között.Én mindent megtettem, hogy ez leküzdjük, de egy fél nem elég a világ megváltásához.Mivel a pár nagyon a szívemhez nőtt ezért lehet, hogy kissé kritikusabb vagyok a keleténél, így kérem az olvasókat, hogy vegyék ezt figyelembe.Amit ki kell emelnem az esküvőn végig éreztem a család rendkívüli összetartozását, ami kiváló útmutatás a jövőben a fiataloknak.

2 megjegyzés:

  1. Lassan itt az 1. éves házassági évfordulónk. Sokszor gondolunk rád, és persze olvassuk Viki blogját. 1 év távlatából vannak dolgok, amit ma már másképp csinálnánk az esküvő kapcsán. De egy biztos. Az, hogy TÉGED választottunk, egy pillanatig sem bántunk meg, sőőőőt, csak ajánlani tudunk mindenkinek! Köszönjük, hogy segítetted a NAGY NAPUNK zökkenőmentes lebonyolítását! Clau és István

    VálaszTörlés
  2. Kedves Clau és István!
    Már eltelt egy év?!? Hihetetlen! Szívből gratulálunk első házassági évfordulótok alkalmából! Mi is sokszor gondolunk Rátok, és hamarosan összehozhatunk majd egy találkozót is!
    Arany-ezüst-bronzlakodalmat is vállalunk ;)
    Üdv, András és Viki

    VálaszTörlés