ceremoniamester

2014. június 19., csütörtök

Elektromos kisülések az érzelmek viharában avagy Eszti és Jaani esküvője

Nagy várakozások előzték meg ezt az esküvőt, hiszen teljesen új esküvői helyszínen fedezhetünk fel, újra egy fantasztikus esküvő zenekarral tölthetjük az estét és nagyon sok ismerőssel találkozhatunk. Persze a legfontosabb, hogy két különleges és pozitív embert "kísérhetünk az oltárhoz".

Akkor lássuk is:

Templomi szertartás: Vecsés Andrássy-telepi Szűz Mária Szíve templom

Az atya rendkívül kedves, rugalmas és rutinos volt. Gyönyörű szép szertartást láthattunk, amely már délután megalapozta az esküvő könnyedségét!

Összességében: 10 pont!

Polgári szertartás:

Ide lenne mit írni, de maradjunk annyiban, hogy az eddigi legszebb szertartás volt, amit pályafutásunk alatt láthattunk!
A szertartást Lasán Judit anyakönyvvezető tartotta a Stáció Hotel csodás kertjében. Judittal már többször volt alkalmunk találkozni és már akkor is meggyőződtünk róla, hogy hivatásként éli meg, hogy a párokat elindítsa a közös élet útján. Mérföldkő mindenki életébe, ha egy hiteles, csinos és szépen beszélő anyakönyvvezető teszi ezt meg rendkívüli módon.
Pillantsunk be a kulisszák mögé, hogy miért is más ez a szertartás:
Judit veszi a fáradtságot felkészül egy esküvőre, személyessé varázsolja (alaposan kikérdezi a fiatalokat), egyedi fogadalmat mondat a párokkal és mindezt bő 30 percben!
De térjünk vissza a szertartáshoz. Különleges alkalom volt, hiszen Eszti édesapja anyakönyvvezetőként már nagyon sok párnak segített a közös élet hivatalossá tételében. A személyes gondolatok után persze a esküvői fogadalmat az édesapa mondta a párnak. Bizony sírt mindenki. Még mi is könnybe lábadt szemmel kísértük végig a szertartást. Csodás volt és tudom, hogy felejthetetlen mindenki számára.

Összességében:10+2 pont (ilyen még soha nem volt)

Videó: Hancz Ákos és Mészáros András
Már nagyon várjuk a felvételeket!:)


Fotó:Lőrincz László
Itt is!:)

Elöljáróban szeretném elmondani, örülünk, hogy a fotó és a videó szekció lelkes és nagy munkaalázattal bírt!


Zene:Deme Trió
Még mindig tudják szórakoztatni a násznépet és rendkívül jó velük dolgozni!:)

Összességében 10 pont!


Étterem: Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Konferencia
Airport Hotel Stácio

Ideális esküvői helyszín!Szép, gondozott és magával ragadó a kert, ahol a polgári szertartást szokták tartani.
 Finom ételek, megfelelő adagokban és időben kerültek az asztalokra. A felszolgálók lelkesek és nagyon figyelmesek voltak az este folyamán. Irányítottan és teljesen olajozottan működött minden és egész este nem halottam tőlük a következőket:NEM, NINCS ÉS NEM TUDOM!
Mindenkinek csak ajánlani tudom esküvői helyszínnek!:)
Gratulálok a vezetőségnek és köszönöm egész estés segítségüket!Köszi Csilla!:)

Összességében:10 pont!


Valóban gyönyörű esküvő volt, ahol rengeteg kedves embert sikerült megismernünk. Esztivel és Jaanival (nem elírás) történt minden egyes találkozás teljesen feltöltött bennünket. Jó előkészítés és teljes nyugalom volt érezhető az esküvőn. Lelkes barátok, csupaszív szülők, kitartó nagyszülők megadták a hangulatot a tökéletes esküvőhöz.Örülünk, hogy találkozhattunk a fiatalokkal és biztosak vagyunk benne hogy még fogunk (talán még üzleti szempontból is)!Kedves Eszti és Jaani köszönjük, hogy bennünket választottatok, hatalmas élmény volt az esküvőtöket lebonyolítani!Nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése