ceremoniamester

2013. június 8., szombat

Egy áramvonalas esküvő: Andi és Balázs

Nem mondhatnám, hogy felhőtlenül kezdődött, hiszen az időjárási viszonyok (borongós, esős idő) megnehezítették az esküvő lebonyolítását. De a nagyfokú optimizmus előhozta a napot a felhők közül, és verőfényes időben fogadhatott egymásnak örök hűséget a pár!


Polgári szertartás: Paks, Polgármesteri Hivatal
A hivatal nagytermében (színházszerű terem), nagyszerű szervezések között került lebonyolításra. Az anyakönyvvezető rutinosan és kellő magabiztosággal adata össze a párt. Szépen és érthetően fejezte ki gondolatait.

Összességében: 10 pont


Templomi szertartás: Római katolikus templom

A templom és atya is kitűnő választás.
Gyönyörű templomban gyönyörű szertartás a kötelező elemekkel!

Összességében: 10 pont!


Étterem: Duna Hotel, Paks
Nekem kifejezetten tetszett a hely, hiszen teljesen kompromisszum-készek voltak, és nagyban segítették a munkámat. 
Az ételek mind mennyiségben, mind ízben tökéletesek voltak. A leves nagyon ízletes volt, a sültek is házias jelleggel készültek és számomra az est fénypontja az éjféli menüsorban található görögsaláta volt. Isteni finom!!:) Néha a ételek felszolgálása között kicsit több idő telt el, de ezt ki tudtuk küszöbölni egy-két játékkal.
Köszönöm a munkájukat!

Összességében: 9 pont


Fotó: Fekete András (http://www.eskuvoifotos.info/)
Már nagyon várom a képeket!


Videó: Spiller Károly (http://www.videoportfolio.hu )
Szerintem nagyon jó lett. Fiatalos, lendületes, igazi esküvős! :) Karesz személyében egy nagyon kedves, rugalmas, alkalmazkodó videóst ismerhettünk meg, ami a mai világban igen nagy kincs!

Összességében: 10 pont


Zenekar: Joy Party zenekar

Igazi vidéki 3 fős zenekar, 2 férfi egy nő felállásban. Kicsit nehezen és lassabb, lötyögős számokkal kezdték a zenélést, ami miatt egy kis hiányérzet alakult ki bennem. Majd a 3. táncos blokktól felpörögtek a a zenék és ezáltal az események is. A vendégek igen nagy lelkesedéssel vetették magukat bele a táncba, így főleg a gyors és ritmusos számokat díjazták. Nagy hátránynak éreztem a zenék közötti átállás lassúságát és néha az önmaguk és nem a násznép szórakoztatását, azonban a buli második felére valóban összeszedték magukat és igények szerint játszottak, amit a násznép is élvezett.

Összességében: 7 pont

Nem volt egyszerű, hiszen az idei időjárás nem nagyon kedvez az esküvői pároknak mostanság... :) De a pár kisugárzása meglepte még az időjárást is, hiszen a szabadban töltött időre még a nap is előbújt! És valljuk be: verőfényes napsütésben mindenki jobban érzi magát. Így voltak ezzel a vendégek is, akik a kötelező szertartások után felhőtlenül jól érezték magukat. A jó étel, a pár gondoskodása, és a család,  barátok jelenléte varázsolta igazi bulivá az esküvőt. Valljuk be egy kreatív leánykéréshez (egy fotózáson, ami egyben jegyesfotózás is volt), ilyen esküvő dukál! Szívből gratulálunk újra meg újra :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése