ceremoniamester

2012. november 6., kedd

És újra itt!!:)

Kedves Olvasók!

Hosszú hallgatás után újra folytatjuk és pótoljuk elmaradásainkat az esküvőkkel kapcsolatban! A hallgatásunk oka pedig a jövőnk formálása és egyéb nélkülözhetetlen teendők elvégzése volt. Mától folyamatosan írjuk az esküvőket és próbáljuk segíteni a párok választását szolgáltatók, helyszínek ajánlásával hiszen az idén ez jelentette számunkra  a legnagyobb nehézséget. Nagyon nehéz úgy dolgozni amikor a szolgáltatók egy "berögzött" rossz séma alapján végzik a munkájukat és  nagyfokú rugalmatlanságban szenvednek. 
Például egy csoportkép beállításánál, amelyet a fotós mutatott meg, hogy hova és hogyan állítsam be a násznépet, majd amikor beállt a cirka 160 fő, mégis egy másik helyszínt próbál favorizálni, mert az neki jobban tetszik!
Az ilyen és egyéb hasonló esetek miatt úgy gondoltuk, hogy felváltva írunk ajánlókat megbízható (tapasztalataink alapján) helyszínekről, zenekarokról, Dj-kről, fotósokról és videósokról, de a kiváló dekorosokat sem hagyom ki!Akiket ajánlunk (minden anyagi érdek nélkül), azokkal szívesen dolgozunk és együtt éljük át (mert mi is átéljük Veletek) a Nagy Napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése