ceremoniamester

2011. július 18., hétfő

Ancsi és Zoli

Helyszín: Tápiószecső

Szertartás: Egyházi és Polgári

Egyházi szertartás: Rákoskeresztúr Szent Kereszt tér

A templom a főút melletti Szent Kereszt téren található. Szép gondozott parkja van. Belül is fel van újítva és kb. 200 fő befogadására is alkalmas. A tisztelendő úr által celebrált esküvői szertartás mindösszesen 25 percet vett igénybe (be és kivonulással együtt!). A szertartás a lényegi elemeket tartalmazta, de kicsit gyorsított módban. Nem éreztem a beszédben a házasélet fontosságát!

Összességében: 6 pont


Polgári szertartás: Kihelyezett, a tápiószecsői rendezvényházban

A polgári szertartás a kötelező elemek megtartásával lett levezényelve, bár nem értettem (jó néhány esküvővel a hátam mögött!), hogy miért a szertartás alatt kell a tanúk szem. ig. és lakcímkártyáját egyeztetni. Ezt sajnos a vendégek sem értették! A szertartás alatti beszéd megfelelő volt, de lehetett volna egy kicsit személyesebb is.

Összességében: 7 pont


Étterem: Tápiószecső Rendezvényház

Nagyon szépen és igényesen kialakított rendezvényház. A felszolgálók munkáját külön kiemelném, mivel minden időben, rugalmasan és igényesen el lett készítve. A terem légkondicionálása tökéletes (szükség is volt rá a 38 fokban). Az ételek megfelelőek voltak. A környék is nagyon szép és gondozott, bár a megközelítés csak földúton lehetséges. Köszönöm a segítséget!!

Összességében: 9 pont

Fotó: Molnár Kiss Ildikó

Nagyon jól lehet vele együttdolgozni. Az esküvőről készült képeket elnézve nagyon szép és igényes munkát kapott a pár.

Összességében: 10 pont


Egy-két kép ízelítőül:








Videó: Németh Péter

Várom a felvételeket!


Zene: Deme Trió

Kevés azon zenekarok egyike, akik hozzák a kötelezőt, de mindig tudnak valami újat mutatni. Rugalmasak, jó fejek, lehet számot kérni náluk és tudnak szórakoztatni. Ha ők zenélnek, akkor mindig nyugodt vagyok, mert profi zenészek!

Összességében: 10 pont


Az esküvő tipikus példája volt, hogy anyakönyvvezetőt és papot választani zsákbamacska. Ez nem a pár hibája, hogy manapság a kötelező szertartások nem elég személyesek. Sajnos egyre több helyen lehet tapasztalni, hogy ez csak egy rutin munka, nem pedig egy érzelmekkel vagy iránymutató gondolatokkal teli szertartás. A nagy meleg és a korai kezdés (12 óra) igen megterhelte a vendégeket. Nehéz volt igazi bulit faragni belőle. Az ifjú pár és vendégek élvezték az esküvői játékokat, ami elősegítette a jó hangulatot. A pár nagyon jól érezte magát és számunkra ez volt az egyik legfontosabb! Nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek innen is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése